KDO, CO A PROČ? // WHO, WHAT AND WHY?

března 23, 2017


Zdravím!
Myslím, že první článek by neměl být o ničem jiném než o tom kdo jsem, co dělám (nebo o co se alespoň snažím) a proč jsem se rozhodla o tom začít psát.



Kdo jsem?

Podle názvu tohoto blogu jste se asi už dozvěděli, že se jmenuji Monika. (a jsem až takový narcis, že jsem si tak musela pojmenovat blog, amen) 🙏 Aby jsme nezůstali jen u jména tak pokračujeme. Je mi 17 let, studuji ekonomiku a podnikání (management v dopravě), zbožňuji Angličtinu, ráda čtu, vařím, peču, cvičím, běhám a zajímám se o různé teorie, fakta atd. o zdravém životním stylu. (ať už diety, cvičení či různé rádoby faktíky na webu).
A okolo tohohle se budou "točit" příspěvky na tomhle blogu. Budu psát o tom co mě baví a budu se snažit aby to aspoň někoho bavilo, popřípadě aby to změnilo někomu názor na určité věci.


Co dělám?

Jak už z přechozího odstavce víte, ráda cvičím, běhám, vařím, peču a tak dále žejo. Takže co dělám je asi jasný. Budu zde psát o mých pokrocích, někdy sem šoupnu nějaký ten receptík a pak trochu zkritizuju některé články. (které například radí jak zhubnout 3 kg za 3 dny žejo) No a celkově se budu snažit o to o co se snaží už pár opravdu chytrých lidiček na slovo vzatý. 


A proč?

Už kdysi jsem měla 2 blogy, jenže pak to nějak přešlo a prostě bum. konec. 
Teď, po dlouhé době cítím, že bych se k tomu chtěla znovu vrátit, tentokrát s rozumnějším pohledem na věc a (snad) s větším odhodláním. Tak snad!


Doufám, že tenhle úvod Vám dal to co měl a že se uvidíme příště tentokrát už u prvního pořádného článku! Tak zatím, hola!


_______________________________________________________________


Hi! I think that the first post can be about who I am (or who I am trying to be), what am I doing and why I started blogging.


Who I am?

I think that by the name of this blog you know that my name is Monika. (and I am a little bit narcis if I put my name everywhere, amen) 🙏 So, let's continue. I am 17 years old, I study economics and business (management at transport), I adore English, I like reading, cooking, baking, exercising, running and I'm interested in some theories, facts, myths etc. about healthy lifestyle. 
And about this will be my blog. I will write about things that I love and I will try to make it funny or worth-reading for you at least.


What am I doing?

As you already know I like exercising, running, baking, cooking etc. so what am I doing is quite clear for you. I will write about my progress, sometimes I will put there some recipes and then I will try to critize some dumb posts like "Do you want to lost 3 kg in 3 days? follow these rules!!" etc. And I will try to be as good as some people who are more genial in this thing.


And why?

In the past I've had 2 blogs, but how the time goes they fall in oblivion and then boom. End.
Now, after so much long time I feel that I want to try this again, in this time I want to be more reasonable at some things and I want to do it with bigger resolve. So I hope that It will be as good as I want! 

I hope that it gives you the most important informations and I can't wait to "see" you in first official post! (I am sorry for some mistakes in my english, but I am trying to get better everyday)
See ya!

You Might Also Like

0 komentářů

INSTAGRAM

Popular Posts